SoPa E2 - SaPS

Sodankylä

SoPa E2 -junioreille voitto ja tasapeli kotiturnauksesta

Tällä kertaa joukkueella oli sairastumisen vuoksi käytössä vain 9 kenttäpelaaja, mutta näillä lähdettiin haastamaan ensimmäisessä pelissä Sallan SaPSia. Pojat sisäistävät valmentajan ohjeet lyhyistä vaihdoista ja niinpä vauhtia riitti alusta loppuun saakka.

Ensimmäistä maalia saatiin odottaa reilu 7minuuttia ennenkuin #8 Veeti Mäki toimitti kiekon SaPSin isokokoisen maalivahdin taakse (#28 Aleksi Korpikoski, # 83 Veikka Koskelo). Tapahtumia saatiin luotua molempiin päätyihin tasaiseen tahtiin mutta Eino Seppänen pelasi SoPan maalilla nollapelin ja #11 Joona Mäkelä löysi tutun maalintekovireensä ja taiteili kiekon kolme kertaa reppuun! Syöttöpisteitä Joonan maaleihin saalistivat # Lenni Ylitalo ja 3 * #16 Jere Peltonen.

Lopputuloksena ansaittu 4-0 voitto. Maalivahtien torjunnat SoPan Eino Seppänen 12, SaPS 11.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui toistaiseksi voittamaton PaKa Kuusamosta.

Joona Mäkelä vei SoPan 1-0 johtoon (#14 Eino Seppänen) vajaan viiden minuutin kohdalla, tästä kuitenkin vieraat tulivat tasoihin ja menivät jo kahden maalin johtoasemaan toisen erän alussa.

Vähillä pelaajilla pidettiin pää kylmänä ja vaihdot lyhyinä, niinpä vauhtia riitti loppuun saakka ja #16 Jere Peltosen lämärillä sekä #14 Eino Seppäsen hienolla läpiajosta tehdyllä maalilla lopputuloksena 3-3 tasapeli. Torjunnat SoPan Veikka Koskelo 13, PaKa 21.

Eteenpäin ollaan menty kaikilla osa-alueilla ja tästä onkin hyvä jatkaa harjoituksia kohti seuraavia pelejä..