SoPa E 06/E 07, E1 AA

SoPa E1 - Murmansk

Ivalo

SoPa E1 kansainvälisessä turnauksessa Ivalossa

E1 -juniorit pääsivät joulutauon kunniaksi Ivaloon pelaamaan sekä tuttua kotijoukkue TuKia, että naapurimaasta Venäjältä vieraillutta Murmanskia vastaan.

Naapurimaan joukkue oli odotetun vahva, tulihan se suurkaupungista ja pelaajat ovat paikallisesta urheilukoulusta.

Ajassa 1.07 Murmans heilautti ensimmäisen kerran maaliverkkoa mutta jo 9 sekuntia myöhemmin SoPa tasoitti tilanteeksi 1-1.

Laukauksia saatiin molempiin päätyihin hyvin mutta Venäjänpoikien jäätävä viimeistely ja tilanteiden loppuun saakka pelaaminen tuotti tulosta ensimmäisessä erässä 8 maalin verran, SoPan maalatessa 3 kertaa, erätauolle mentiin tilanteessa 3-8. Sopan maalintekijät Siirtola Tuomas (Cristian Lintula), Koskelo Arttu ja Siirtola Tuomas (Koskelo Veikka). Maalivahtien torjunnat Sopan Kasperi Karppinen 8, Murmansk 20.

Toiseen erään SoPa vaihtoi ennalta sovitusti maalivahtia, tolppien väliin tähän erään Lenni Ylitalo.

Peli oli vauhdikasta ja kovaa mutta reilua. Murmanskin pojat tehtailivat hienoja maaleja, joista useimpiin merkittiin 2 syöttäjää. SoPan ainoasta tässä erässä vastasi Jere Peltonen (Cristian Lintula). Maalivahtien torjunnat: SoPan Lenni 19, Murmansk 9. Lopputuloksena 4-16.

Heti jäädytyksen jälkeen otetiin mittaa isäntäjoukkue Tukista. Paras lataus jäi joko Murmansk -otteluun tai pukukoppiin, lopputuloksena 11-4 isäntäjoukkueelle. Sopan maaleista vastasivat Sampo Pikkuhookana x 2, Veikka Koskelo ja Jere Peltonen. Maalivahtien torjunnat SoPa 22 joista Kasperi ensimäisessä erässä 13 ja Lenni toisessa erässä 9 torjuntaa, Tukilla torjuntoja 26.

Pelien jälkeen jaettiin kaikille pelaajille ja toimihenkilöille mitalit kaulaan ja sitten olikin aika kiittää järjestävää seuraa, Ivalon Tunturikiekkoa kutsusta ja hyvin järjestetystä tapahtumasta!