SoPa F 08, F1 Leijonaliiga

SoPa - KiPs,TuKi,Pantterit

Sodankylä

Äffillä tiukat kotipelit takana

Sunnuntain kotipeleissä äffät saivat ensimmäistä kertaa vastustajiksi Pantterit rovaniemeltä. Peli oli tiukkaa vääntöä ja eka erä päättyikin 1-1. Toisessa erässä pantterit saivat tehtyä pari maalia meitä enemmän ja lopputulokseksi tuli 4-2.

Toinen peli pelattiin TuKia vastaan. Pojat saivat erän alkuun heti tuntea, että kaukalossa pitää olla hereillä. TuKi teki ensimmäisen maalin jo ajassa 0:20. Maalin jälkeen pojat sisuuntuivat ja alkoivat pelaamaan sillä tasolla millä osaavatkin ja TuKin maaliverkko soi ensimmäisessä erässä 4 kertaa. Toinen erä oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet saivat vielä yhdet maalit. Peli päättyi SoPan VOITTOON 5-3.

Kolmas peli oli KiPsiä vastaan. Peli oli tiukka kuten aikaisemminkin pelit tätä joukkuetta vastaan. Vielä emme saaneet voittoa vaan hyvän loppurutistuksen jälkeen peli päättyi KiPsille 7-6. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran Rovaniemellä 4.2.