SoPa E 06/E 07, E2 AA

KeKi - SoPa E2

Salla

E2 lämmitteli kylmässä Sallassa

E2 kävi Sallan pakkasessa pelaamassa tuttuja vastuksia Kemijärven Kiekkoa ja kotijoukkue Sallan Palloseuraa vastaan.

Ensin vastaan asettui KeKi, joka oli jo lämmitellyt SaPS:a vastaan. SoPan pojat ottivat heti alusta lähtien tiukan otteen, pitäen kiekkoa pääsääntöisesti hyökkäyspäässä ja KeKin liukasliikkeisimmät poijaat pysäytettiin viimeistään omalla siniviivalla. Maalihanat aukesivat ajassa 2.14 ensimmäistä sarjapeliään joukkueessa pelanneen Jonni Siirtolan toimesta, joka sai hyvän syötön Aleksi Korpikoskelta. Maaleja tehtailtiin molemmissa erissä 5 kpl, tekijöinä Joona Mäkelä x 3, Jonni Siirtola x 2, Veeti Mäki x 2, Lenni Ylitalo x 2 ja Eero Merenkukka. Syöttöpisteitä itselleen taiteilivat Jere Peltonen x 2, Aleksi Korpikoski, Joona Mäkelä ja Otto Mäki. KeKi onnistui maalinteossa 2 kertaa, joten lopputulos SoPalle 10-2. SoPan maalilla torjui Veikka Koskelo 11 kertaa ja KeKin Perttu Kerkelä 28 kertaa. Tsempparina palkittiin Jonni Siirtola

Toisessa ottelussa SoPan pojat joutuivat aluksi SaPS:n porukan järjestämään myllytykseen, mutta pian tilanne otettiin haltuun ja ajassa 3:49 päästiin maalien makuun Jere Peltosen osumalla. Toisen osuman ensimmäiseen erään teki Otto Mäki, Eero Merenkukan syötöstä. SaPS ei luovuttanut ja SoPan maalilla oli useita uhkaavia tilanteita, joista kuitenkin selvittiin. Toisessa erässä tilanteita oli tasaisesti molemmissa päissä ja molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kaksi kertaa. Maalintekijöinä Jere Peltonen ja Lenni Ylitalo, syöttöpisteen hankki Otto Mäki. SoPan maalilla kauden parhaita otteita tsemppipalkinnon arvoisesti esitteli Veikka Koskelo 25:llä torjunnalla. SaPS:lla torjuntoja 10.

Tänään joukkueenjohto keskittyi pelejä enemmän some maailmaan, kun pelit lähetettiin ensimmäistä kertaa livenä Facebookissa, osoitteessa www.facebook.com/sopajunnut

E2 jatkaa ottelusarjaa tasaisesti koko helmikuun ajan vierasotteluilla joka lauantai