SoPa E2 - SaPS

Lappi Areena Rovaniemi

E2 voitokkaana Lappi Areenalla

SoPan E2 suuntasi kauden viimeisiin vieraspeleihinsä Rovaniemelle.

Ensimmäiseen otteluun vastaan luisteli SaPS Sallasta. Ensimmäisessä erässä Sallanpojat laukoivat reilusti enemmän vaikka peli hyvin pitkälti pyörikin SaPSin päädyssä. Toinen erä oli SoPan hallintaa ja maaleja tehtiinkin urakalla. Pisteitä jaettiin seuraavasti: #11 Joona Mäkelä 3+0, #21 Jonni Siirtola 1+1, #64 Niklas Åhman 1+1, #71 Matias Lintula 1+0, #88 Oskari Niemelä 1+0, #16 Jere Peltonen 0+2 ja #8 Veeti Mäki 0+2. Torjunnat SoPan Veikka Koskelo 12, SaPS 11.

Päivän toisessa ottelussa vastaan asettui joukkue Napapiiriltä, Pantterit, jonka kanssa edellinen peli päättyi tasapeliin.

Alku oli SoPan pojilta tahmea mutta muutaman vaihdon jälkeen ässien tuttu vauhti taas löytyi ja hallinta siirtyi SoPalle. Ensimmäinen erä oli oli monista paikoista huolimatta maaliton ja erätauolla sovittiinkin että maali on tehtävä. Ajassa 20:52 lätkä löytyikin Pantterimaalista ensimmäisen kerran. Pelissä #71 Matias Lintula osui 2 kertaa, #88 Oskari Niemelä ja#21 Jonni Siirtola kumpikin kertaalleen. Syöttöpisteet #8 Veeti Mäki x 2 ja #16 Jere Peltonen x 1.

Torjunnat SoPan Veikka Koskelo 8, Pantterit 36

Hieno turnaus pojilta, paljon onnistumisia myös pisteiden ulkopuolelta sekä muutama komea mustelma kropassa. Tästä jatketaan kohti viimeistä turnausta joka pelataan kotona vajaan kuukauden kuluttua.