17
MAA
13.30
SoPa E 06/E 07, E2 AA

SoPa E2 - Pantterit  

Sodankylä

E2 voittamattomana kauden päätösturnauksessa

SoPan E2 -juniorit pelasivat kotihallissa kauden viimeiset sarjapelit, joissa vastaan asettuivat KeKi ja Napapiirin Pantterit. Eino ja Lenny olivat sairastuvalla joten lainattiin äffistä pari kaveria remmiin..

Ensimmäiseen otteluun vastaan luisteli Kemijärven kiekko. Peli oli SoPan hallinnassa alusta alkaen, päivän ensimmäisen maalin teki #18 Otto Mäki ajassa 10.58. Yhteensä SoPan pojat taiteilivat 5 maalia, #24 Eero Merenkukalle hätrikki, lisäksi #8 Veeti Mäki kihautti yhden häkin. Syöttöpisteitä jaettiin #16 Jere Peltoselle, 2*#8 Veeti Mäelle, #18 Otto Mäelle ja #24 Eero Merenkukalle. #2 Veikka Koskelolle nollapeli! Lopputulos 5-0. Torjunnat SoPan Veikka Koskelo 12, KeKi 25.


Reilun tunnin tauon jälkeen kauden päätösotteluun vastaan luisteli Panttereiden joukkue.

Alku oli kankeaa, luistin ei kulkenut ja jalat olivat puuta. Reilun minuutin kohdalla tulikin kylmä suihku niskaan, Pantterit 0-1 johtoon. Pikkuhiljaa jalat saatiin uudelleen lämpöiseksi ja 9 minuutin kohdalla #11 Joona Mäkelä tasoitti läpiajosta. Tästä lähti joukkueen peli lentoon! Luistin kulki, tehtiin hienoja hakuja ja syötöt tulivat lapaan. Viimeistelykin toimi mallikkaasti, pisteitä jaettiin lähes jokaiselle pelaajalle ennen loppusummeria. Lopputuloksena SoPalle 13-2. Torjunnat Sopan Veikka Koskelo 6, Pantterit 22.


E2 joukkue on kehittynyt tälläkin kaudella isoin harppauksin ja pelaajamäärältään pienen joukkueen yhteishenki on loistava! Kevätkaudella kukaan ei ole onnistunut voittamaan SoPan E2 porukkaa vaikka välillä ollaan menty turnaukseen kahdella vaihtopelaajalla!

Sarjapelit on tältä kaudelta pelattu mutta yksi turnaus on vielä tulossa joten treenejä jatketaan hamaan hallin sulkemiseen saakka.

E2 kiittää sponsoreita, talkoilijoita, vanhempia, ajoittain runsastakin yleisöä ja kaikkia muita toiminnassa mukana olleita!


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista