SoPa E 06/E 07, E1 AA

SoPa E1 - RoKi keltainen

Sodankylä

E1 ei hyytynyt pakkasessa

E1 -juniorit pelasivat toistaiseksi voittamattomia RoKin joukkueita vastaan -10 asteisessa kotihallissa. Edelliset pelit RoKi on vienyt isonumeroisin lukemin joten altavastaajana lähdettiin päivään, taistelutahto ja asenne oli pojilla aamusta alkaen kova!

SoPa-RoKi keltainen -ottelu pysyi lukuisista tilanteista huolimatta maalittomana kunnes ajassa 7.40 #69 Sampo Pikkuhookana siirsi läpiajosta kotijoukkueen 1-0 johtoon. Näissä lukemissa mentiin ensimmäiselle erätauolle. Peli oli vauhdikasta ja viihdyttävää juniorikiekkoa parhaimmillaan jossa nähtiin pitkiäkin myllytyksiä molemmissa kenttäpäädyissä sekä muutama puolittainen läpiajo, joista kuitenkaan ei tulosta syntynyt ennenkuin n. 6 minuuttia ennen ottelun loppua kun RoKi sai veivattua kiekon loistavasti pelanneen SoPamaalivahdin selän taakse. Lopputuloksena joukkueelta hyvällä suorituksella 1-1 tasapeli.

SoPan maalivahtina pelannut Kasperi Karppinen pelasi tähän mennessä parhaan pelinsä joukkueemme riveissä, torjuntoja 24, RoKin torjunnat 11.

Päivän toiseen otteluun RoKi sinistä vastaan lähdettiin samalla asenteella kuin ensimmäiseenkin peliin. Tässä pelissä tapahtumia kentällä olikin paljon. Ajassa 0:59 RoKi 0-1 johtoon, #69 Sampo Pikkuhookana tasoitti ajassa 3:30 ja 7 minuutin kohdalla #15 Tuomas Haverinen siirsi SoPan 2-1 johtoon, syöttäjä #20 Tuomas Siirtola. Kahden pelaajan ylivoimalla pelannut kaupunkilaisjoukkue tasoitti ajassa 11:32 kunnes minuutin kuluttua #69 Sampo maalasi #16 Jere Peltosen syötöstä tilanteeksi 3-2. RoKi tasoitti toisen erän alussa: 3-3. Muutaman minuutin kuluttua #11 Joona Mäkelä haastoi ties kuinka monennen kerran vastustajaa luistelunopeudessa ja muuta ei vastustajan pelaaja voinut kuin rikkoa rangaistuslaukauksen arvoisesti. Joona teki rutiinisuorituksensa ja rankkarin jälkeen kädet kohti kattoa, 4-3. Hetken päästä RoKi ylivoimalle ja lukemat oli yhtäkkiä taas tasan. Loppupelin aikana RoKi onnistui vielä kolme kertaa kun SoPan poikien ruuti oli kastunut ja laukaukset jäivät laukomatta, loppulukemat 4-7. Torjunnat SoPan Kasperi 27, RoKi 8.

Eteenpäin on menty isoin harppauksin ja nyt pystytään jo haastamaan Sodankylän pelaajilla sarjan kärkijoukkueita! Harjoitukset jatkuvat ja viikon kuluttua ollaankin talven selkää taittamassa molemmilla E-joukkueilla Kuusamo-Posio akselilla ja pyörähdetäänpä myös kylpylälomalla samalla reissulla.