SoPa E1 - TuKi

Sodankylä

E1:llä hieno kauden viimeinen kotiturnaus

E1 sai kauden viimeiseen kotiturnauksen vieraakseen Tunturi Kiekon Ivalosta ja Kemin Lämärit.

Ensimmäinen ottelu TuKia vastaan alkoi väkevästi, kun Cristian Lintulan syötöstä Tuomas Siirtola avasi SoPan maalitilin ensimmäisen minuutin kohdalla. TuKi tasoitti pelin kolmen minuutin kohdalla, mutta tämän jälkeen SoPa karkasi omille teilleen Jasu Kankaan taiteiltua Sopalle toisen maalin Joona Mäkelän ja Jere Peltosen syötöistä vain 20 sekuntia tasoituksen jälkeen. 7-2 SoPan voittoon päättyneessä ottelussa maaleja tekivät Tuomas Siirtola x3, Jasu Kangas, Cristian Lintula, Sampo Pikkuhookana ja Lenni Annala, myös syöttöpisteitä jaettiin laajalla kattauksella, yhteistyössä on siis voimaa!!!! SoPan maalilla torjuntoja Kasperi Karppiselle kertyi 15 ja TuKin maalilla 18.

Lämärit aloittivat toisen ottelun SoPan päädyssä samanlaisella kylmällä suihkulla kuin minkä TuKi sai ensimmäisessä ottelussa. Mutta kauden aikana henkinen kantti on kasvanut, eikä SoPan pojat antaneet senttiäkään periksi keskikentän väännössä. Tiukka vääntö meni hetkittäin sääntöjen vastaiseksi ja SoPalle kertyi ottelussa kaikkiaan viisi jäähyä. Erätauolle Lämärit pääsivät 0-2 johdossa ja onnistuivat vielä kertaalleen maalin teossa ennen kuin SoPa aloitti tosi toimet. Ajassa 25:27 Jere Peltonen taiteili itsensä kentän läpi maalin veroisesti ja vain 15 sekuntia myöhemmin Sampo Pikkuhookana teki saman tempun. Ajassa 28:42 Tero Pikkuhookana ja Jere Peltonen järjestivät Tuomas Siirtolalle paikan josta hän ei erehtynyt ja niin peli päättyi tasalukemiin 3-3. Torjunnat SoPan Kasperi Karppinen 10, Lämärit 13.

SoPan E1:n pelit jatkuvat vielä kahden vierasturnauksen verran, mutta joukkue kiittää kotiyleisöä, kannustajia ja kaikkia joukkueen kanssa toimineita kuluneesta kaudesta kotihallissa.