SoPa Edustus, Lappi liiga

KiPS, Kittilän Palloseura - SoPa   7 - 5

Kittilä

Edustus taisteli mutta pisteet jäi Kittilään

SoPan Edustusjoukkue joutui nöyrtymään KiPsille Kittilässä lauantaina. Edellisen viikonlopun trillerivoitto YKIstä oli nostanut itseluottamuksen kovalle tasolle ja ottelun ensimmäinen erä pelattiin omaa peliä ja erätauolle mentiin 1-2 johtoasemassa. Toisen erän ensimmäisen puoliskon tilastomerkinnät ovat synkkää luettavaa, ei ensimmäistäkään SoPalle kun isännillä niitä on 3 maalin ja 3 rangaistuksen verran. Tämän koko joukkueen notkahduksen jälkeen kuitenkin raavittiin peli takaisin kasaan ja ajassa 30:01 Vili Vaaranmaa kavensi ylivoimalla ottelun 4-3 ja vain 52 sekunttia myöhemmin Otto Markus iski ottelun tasoihin. Tämän jälkeen pelattiin molemmissa päissä viihdyttävää jääkiekkoa ja toisen erän loppuun KiPs otti jälleen yhden maalin johtoaseman. SoPa ei tätä jäänyt surkuttelemaan vaan Otto Markus toi jälleen ottelun tasoihin. Vajaa kaksi minuuttia ennen peliajan loppua KiPsin Juho Kurkinen pääsi iskemään puolittaisesta läpiajosta isännät johtoon. SoPa haki vimmatusti tasoitusta ilman maalivahtia mutta vieraiden kannalta ikävästi KiPsin maalivahti intoutui napsimaan kaikki kiekot kiinni ja isännät pääsivät vielä iskemään yhden tyhjiin. Näin lopputulos 7-5 ja pisteet jäivät Kittilään. Ilman toisen erän notkahdusta olisi kotiin palattu 3 Lappi-liiga pistettä rikkaampana mutta yhtä kaikki, kaksi edellistä ottelua on näyttänyt joukkueen potentiaalin silloin kun pystytään pitämään oma peli kasassa. Katseet on jo suunnattu tulevaan lauantaihin kun Tunturi-Kiekko Ivalosta saapuu vieraaksi ressuhalliin ja lentävä ässä lähtee virittelemään voittoputkea käyntiin.

Ottelussa useamman pisteen verran kunnostautuivat
Otto Markus 2+0
Aleksi Granroth 0+2
Matias Neitola 0+2
Jake Suopanki 0+2

Erityismaininnan ansaitsee myös joukkueen nuorin pelaaja Joonas Harju joka taisteli ottelun suurimmalla SoPa-sydämellä.

Tilastot
KiPS, Kittilän Palloseura

7 - 5

1 - 24 - 22 - 1
4'MaaliMikkola Timo
4'MaalisyöttöGranroth Aleksi
4'2. maalisyöttöHelppikangas Juho
8'MaaliKeskitalo Kimmo
8'MaalisyöttöGranroth Aleksi
19'Jäähy: 2 minHelppikangas Juho
20'Jäähy: 2 minKeskitalo Kimmo
30'MaaliVaaranmaa Vili
30'MaalisyöttöKangas Atte
30'2. maalisyöttöNeitola Matias
30'MaaliMarkus Otto
30'MaalisyöttöSuopanki Jake
44'Jäähy: 2 minKurkela Kurtsi
46'MaaliMarkus Otto
46'MaalisyöttöSuopanki Jake
46'2. maalisyöttöNeitola Matias