SoPa E 06/E 07, E1 AA

SoPa E1 - KeKi

Sodankylä

E1 kauden avausvoittoon kotihallissa

SoPan E1 -joukkue pelasi kauden ensimmäisen kotiturnauksensa 8.10. Turnauksen avauspelissä pääsimme hakemaan revanssia KiPsistä..

Heti erän alussa Kips otti ensimmäisen jäähyn ja teki läpiajosta ensimmäisen maalinsa alivoimalla. Tästä ei SoPan pojat säikähtäneet vaan myllyttivät vastustajan päädyssä, Kipsin maalivahdin pitäessä joukkuetta pelissä mukana. Ensimmäisen erän torjunnat Sopan Veikka Koskelo 5, Kips 13.

Toiseen erään SoPa vaihtoi ennalta sovitusti maalivahtia ja erään lähdettiin 0-1 takaa-ajoasemasta. Asenne oli SoPan pojilla loistava ja vihdoin ajassa 19.58 Sampo Pikkuhookana löysi kiekon mentävän aukon liruttaen kiekon maaliin, syöttöpiste Jere Peltoselle. Reilun minuutin kuluttua Cristian Lintula laittoi läpiajon päätteeksi samasta kolosta kiekon reppuun. Myös vastustajalla oli pitkiä myllytyksiä ja useita hyviä paikkoja, mutta elämänsä pelin pelannut maalivahti-Lenny keräsi marjat, milloin räpyläänsä ja milloin liukkaasti liikkuneilla patjoillaan. Jere Peltonen ja Sampo Pikkuhookana tekivät vielä maalin mieheen, syöttöpisteet niistä Sampolle ja ensimmäistä kauttaan SoPan riveissä pelaavalle Tuomas Siirtolalle. Kips onnistui erän lopulla maalinteossa vielä kertaalleen.

Lopputuloksena 4-2 voitto Sodankylän Pallolle.

Maalivahtien torjunnat toisessa erässä Kips 8, Sopan Lenni Ylitalo 16.

Toiseen otteluun vastaamme luisteli edellisiltä kausilta toistaiseksi voittamaton KeKi Kemijärveltä.

Pelin hallinta oli tässäkin pelissä SoPalla mutta Keki rankaisi vastahyökkäyksistä ja niiden jatkotilanteista tehokkaasti. SoPan ainoan maalin taiteili Sampo Pikkuhookana turnauksessa mainiosti pelanneen Joona Mäkelän passista. Tässäkin pelissä maalivahdit vaihdettiin ennalta sovitusti erätauon aikana. Torjunnat ensimmäisessä erässä SoPan Veikka Koskelo 7, Keki 12. Toisen erän torjunnat: SoPan Lenni Ylitalo 6, Keki 9.

Lopputuloksena Kekin voitto 1-8.

E-junnut kiittävät vierailijoita ja runsaslukuista 80 hengen yleisöä!

Seuraavat pelit Kemijärvellä 22.10. silloin vastassa Kemin Lämärit ja uusi yritys KeKiä vastaan