SoPa E1 - Lämärit

Kemijärvi

SoPa E1 Kemijärvellä

E1 aloitti päivän pelit klo 10.00 Kemijärvellä, jossa vastaan luisteli kovaakin kovempi isäntäjoukkue Keki.

Kylmä suihku saatiin niskaan jo parin minuutin pelin jälkeen Kekin ujuttaessa kiekon SoPan maaliin. Vajaa minuutti tästä alkoi tulla balsamia nirhaumaan hyvin pelaavalle joukkueellemme Jere Peltosen vapauttaessa Sampo Pikkuhookanan maalintekoon. Peli jatkui vauhdikkaana SoPan puolustaessa aktiivisesti ja ajoittain hallitessa peliä. Ajassa 10.33 Lintulan Cristian maalasi Siirtola Tuomaksen syötöstä, erätauolle päästiin lukemissa 1-2. Torjunnat Keki 10, SoPa 9.

Toisen erän alussa Keki tasoitti läpiajosta, seuraavan SoPan maalin taiteili Sampo Pikkuhookana rankkarista! Tilanteeksi 2-3 SoPalle. Ajassa 19.07 puolustuspelaamisestamme löytyi taitavan yksilön mentävä aukko jota Kekin pojat hyödynsivät loppupelin ajan tehokkaasti toimittaen läpiajoista kiekon Sopan verkkoon vielä peräti 7 kertaa!

Lopputuloksena Kekin voitto 10-3. Maalivahtien torjunnat Keki 17, SoPan Lenni Ylitalo 16.

Päivän toisessa pelissä joukkueemme tutustui Kemin Lämäreihin.

Hallinta oli hyvin pitkälle SoPalla, Lämäreiden iskiessä lähinnä läpiajoista. Onnistumisia saatiin pelissä laajalla rintamalla. Sopan maalintekijät: Tuomas Siirtola x 2, Joona Mäkelä, Veikka Koskelo, Sampo Pikkuhookana x 2, Leevi Holmqvist ja Jere Peltonen x 2, syöttöpisteitä jaettiin toistakymmentä. Tuomakselle ensimmäiset Sodankylän Pallon paidassa tehdyt maalit!