RoKi sininen - SoPa E1

Rovaniemi

SoPa E1 vieraili Lappi Areenalla

SoPan vanhimmat juniorit tarjosivat kelpo vastuksen Rovaniemen Kiekon joukkueille!

Ensimmäiseen otteluun RoKi Sinistä vastaan lähdettiin selkeästi haastajan asemasta mutta hyvällä asenteella. Heti alusta alkaen SoPa painosti vahvasti mutta ensimmäisen maalin tekivät kaupunkijoukkueen pelaajat kiekon poukkoillessa kahden SoPan oman pelaajan luistimien kautta maaliin. Minuutin kuluttua avausmaalista Joona Mäkelä pääsi näyttämään parasta osaamistaan, tuulennopeaa luistelua ja läpiajon päätteksi kiekko maalin kattoon!

Seuraava maali merkattiin RoKille pelikellon näyttäessä 4:30, tästä hetken kuluttua pakkina pelannut Tuomas Siirtola vapautti, kauden toistaiseksi hienoimmalla syötöllä, Jere Peltosen läpiajoon josta tilanteeksi 2-2. Erätauolle mentiin Sopan 2-3 johtoasemassa Jeren taiteiltua toistamiseen kiekon reppuun. Toisessa erässä maalintekopaikat menivät aika tasan, Sopan laukoessa lievästi ohi tai tolppiin Roki laittoi kiekon maaliin vielä 3 kertaa. Lopputuloksena Rokin voitto 6-3

Torjunnat Roki 10, SoPan Lenni Ylitalo 13.

Toisessa ottelussa kohtasimme RoKi keltaisen. Ensimmäisen erän tapahtumia hallitsi Roki, erätauolle mentiin lukemissa 5-0. Toisessa erässä tapahtumia oli molemmissa päädyissä tasaiseen tahtiin, välillä hallinta kääntyi Sopalle poikien myllyttäessä hyökkäysalueella ja Veikan ottaessa tärkeitä koppeja maalillaan. Roki kuitenkin toimitti kiekon vielä 2 kertaa maaliin Sopalaisten kilistellessä tolppia. Lopputuloksena RoKin voitto 7-0.