Sodankylä

E1 tarjoili isänpäivän kunniaksi kiekkoviihdettä koko rahan edestä!

Pelipäivä, juhlapäivä, tänään myös isänpäivä!

Koko E-junioreiden kiekkoperhe oli valmistautunut juhlapäivään parhaalla mahdollisella tavalla. Pelaajat treenasivat ahkerasti, toimihenkilöt ja kioskitekijät sekä leipurit laittoivat pöydän koreaksi ja musiikin volyymit kaakkoon. Lisäksi HockeyMamat olivat valmistautuneet jakamaan isänpäivänsankareille jopa 100 (Brunbergin) suukkoa!

Kips pelistä tuli odotetun tiukka trilleri, jossa ei maaleilla mässäilty, mutta jäähyjä jaettiin siitäkin edestä. Ensimmäinen erä oli maaliton ja mentiin Sopan lievässä hallinnassa. Toista erää ehti kulua pari minuuttia Kipsin ujuttaessa kiekon Sopan E1 debyyttipeliään pelanneen Kasperi Karppisen selän taakse läpiajosta. Toinen osuma Kipsille ajassa 25:15. Pari minuuttia ennen ottelun loppua Jere Peltonen pilasi Kipsin maalivahdin nollapelijuhlat Sampo Pikkuhookanan syötöstä. Lopputulokseksi jäi niukka 1-2 tappio, kauden otteluvoitot nyt 1-2 Kipsille.

Torjunnat Sopan Kasperi Karppinen 14, Kips 16.

Seuraavaan peliin Ivalon Tunturikiekkoa vastaan lähdettiin hakemaan revanssia edellisen kohtaamisen reilu tappio hyvässä muistissa.

Ensimmäisen maalin teki Tuki ajassa 4:33, Sopan tutkaparin Sampon ja Jeren tasoittaessa hetken kuluttua. Seuraava maali merkattiin vierailijoille rangaistuslaukauksen seurauksena ja heti toisen erän alkuun Tuki onnistui jälleen maalinteossa, tilanteeksi 1-3.

Sopa myllytti toisessa erässä pitkiäkin aikoja hyökkäyspäädyssä Tukin veskarin näyttäessä parasta osaamistaan, lisäksi tolpat kilisivät useaan otteeseen ja kiekko näytti suorastaan hylkivän maalia.

Tuttu kaksikko Jere ja Sampo kavensivat ajassa 26:09. Kotiyleisön riemuksi Jere taisteli kiekon reppuun vielä puoli minuuttia ennen pelin loppua tasoittaen lopputulokseksi 3-3. Syöttöpisteen maaliin saalistivat Cristian Lintula ja Tuomas Siirtola.