SoPa E 06/E 07, E1 AA

RoKi sininen - SoPa E1

Rovaniemi

E1 kovassa koitoksessa Rovaniemellä

SoPan E1 juniorit kävivät Lappi Areenalla RoKin vieraana ja ensimmäisen ottelun tunnelmat RoKi sinistä vastaan voidaan tiivistää yhteen kuvaan kun tuomarilinja oli heti alkuun liiankin salliva.

SoPa oli reissussa sairas tapausten vuoksi kymmenellä kenttäpelaajalla, joista pelin tuoksinassa yhtäaikaa ”paikattavana” vaihtoaitiossa oli jopa kolme pelaajaa. Ja niinhän tunteet alkoivat kuumeta niin pelaajilla kuin katsojillakin. RoKi teki ensimmäisen erän aikana kolme maalia ja toisessa erässä, jossa SoPan pojat puolustivat ja taistelivat tulistumisen voimin keräten kummastustakin aiheuttaneita jäähyjä, RoKi taiteili neljä maalia, joista kaksi ylivoimalla. SoPan maalilla Kasperi Karppinen pysyi tyynenä ja torjui 17 kertaa, kun RoKin kollega keräsi 8 torjuntaa, ottelun päättyessä 7-0 RoKi siniselle.

Toiseen otteluun RoKi keltaista vastaan saatiin pojat vielä tsempattua kentälle ja tulosta alkoikin syntyä jo ensimmäisen minuutin aikana kun Tuomas Siirtola pääsi hienolla yksilösuorituksella puikkaamaan kiekon RoKin maaliin. Peli oli ensimmäistä reilumpaa, ja tilanteita oli molemmissa päissä lähes tasaisesti, mutta RoKi onnistui maalin edustalla SoPan poikia paremmin, tehden ensimmäisessä erässä kaikkiaan viisi maalia. Ajassa 10:15 Cristian Lintula pääsi Veikka Koskelo syötöstä läpiajoon tehden SoPan toisen maalin. Toista erää oli ehtinyt kulua vain 10 sekuntia kun Sampo Pikkuhookana teki maalin Tuomas Haverisen ja Jere Peltosen pohjatyöstä. SoPa ei onnistunut tekemään enempää maaleja, mutta ensimmäistä erää tiiviimpi puolustus esti myös RoKia tekemästä kolmea maalia enempää toisessa erässä. Ottelu siis RoKi keltaiselle lukemin 8-3, maalivahtien torjunnat SoPa Kasperi Karppinen 24, RoKi 16.

E1 pelaa tämän vuoden viimeisen turnauksen kotihallissa su 10.12. klo 11 alkaen. Vieraaksi saapuvat Kemijärven Kiekko ja Tornion IHC. Tervetuloa kannustamaan!!!