E 06, Pohjois-suomi piiri E11

OsPa 06/07 - SoPa

Karihaara1 Kemi

SoPa P06 pyörähti Kemissä

Sodankylän pojat lähtivät ensimmäiseen piiriturnaukseen hieman jännityksellä miettien mitä tuleman pitää. Pelattiin kolme peliä eteläisen lohkon vastustajia vastaan. Keli oli ku morsian ja lunta tuprutteli välillä kun pojat nurmella kirmailivat.

Ensimmäinen ottelu pelattiin Ospa06/07 vastaan ja tätä ottelua Sopalaiset veivät ensi minuuteista lähtien. Hallittu rauhallinen pallonhallinta ja loistava viimeistely toi loppulukemat SoPan hyväksi 7-0. Veräjänvartijamme muun muassa punnersi ja teki haarahyppyjä tolppien välissä kun meinasi kylmä hiipiä luihin ja ytimiin tilanteiden vähyyden vuoksi. Hyvällä fiiliksellä ja joukkuepelillä saatiin upea aloitus kaudelle.

Toinen peli olikin sitten erilainen oppikoulu sodankylän pojille kun vastaan asteli Ajax/sininen. Vastapuolen fyysinen pelaaminen oli pojille silmin nähden liian kova pala tällä kertaa ja toisen puoliajan huimasta loppukiristä huolimatta loppulukemat 11-4 siis Ajaxille. Tässä pelissä pisteet meidän maalivahdille Tero Pikkuhookanalle kun jaksoi pallon eteen hyppiä vaikka tilanne välillä melko epätoivoiselta sivusta katsojan silmin näyttikin.

Viimeinen peli sitten oli taattua palloa jälleen sodankylän pojilta kun vastaan asettui fc Raahen joukkue. Tässä pelissä maalihanat aukesivat erittäin monella pojalla ja roolia otti muuriksikin nimitetty sopan maalivahti Tatu Piekkari ilmiömäisillä torjunnoilla. Peli päättyi Sopalle 8-1. Erityimaininnan tästä pelistä ansaitsee myös pakkipään pelaajat ja eritoten Oskari Huutola, jonka ohi ei pelin aikana tainnut mennä ainuttakaan pelaajaa ja pelastipa Oskari muutaman ihan varman vastustajan maalipaikan kun uskalsi pallon ja maalin väliin heittäytyä.

Ensi kerran lähdetään Kemijärvelle pelaamaan 11.6 poikien kanssa.