25
TOU
15.00
F 08, Helatorstain avajaisturnaus

SoPa P08-09 pun - RoPS 08 sin  

Saarenkylä, kenttä 2

F08-joukkueen tytöt ja pojat kauden avajaisturnauksessa Rovaniemellä

SoPan uusin juniorijoukkue F08 pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin tänään helatorstaina, kun Saarenkylässä pelattiin nappulaliigan avajaisturnausta.












Lämmin auringonpaiste ja itse Joulupukki olivat turnauksen kunniavieraat.

F08 oli kolmella porukalla liikenteessä. SoPan tytöt pääsivät ensin pelaamaan kolme mimmiliigan peliä kiivaaseen tahtiin peräkkäin, melkeinpä ilman taukoja. Hieman näkyi vielä meidän tyttöjen otteissa alkukesän arkuutta ja vastustaja vei harmillisesti voiton jokaisessa pelissä. Hienosti tytöt kuitenkin jaksoivat tsempata, ensi kerralla otetaan revanssi.

Poikien punaiset ja siniset joukkueet saivat molemmat pelata kaksi peliä, vastassa oli Santan ja RoPSin samanikäisiä poikia. Varsin kylmää oli kyyti ajoittain, jokusen maalin saivat SoPankin pojat kuitenkin tehtyä. SoPa punaisen viimeisessä pelissä olikin jo aivan trillerin aineksia, kun vastustajan maalivahdilta lensi kenkäkin jalasta pelin tuoksinassa ja meinattiin tulla kolmen maalin takamatkalta tasoihin ja ohi. Aika loppui kuitenkin kesken. Päälimmäiseksi mieleen taisivat kuitenkin jäädä hyvä taisteluhenki ja koko ajan paraneva joukkuepeli. Tästä tulee vielä oikein hyvä kesä :-)



Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista