5
ELO
11.00
E 06, Pohjois-suomi piiri E11

FC SCJ - SoPa   

Ounashalli kenttä2 Rovaniemi

SoPa P11 pelasi Rovaniemellä

SoPa P11 joukkue jatkoi piirisarjaurakkaansa Rovaniemellä launantaina 5.8. Ounashallissa, auringolta piilossa, pelatuissa otteluissa vastaan asettuivat Santa Claus juniorit, RoPS 07, RoPs valkoinen ja KePS.

Pelit alkoivat joulupukin omaa joukkuetta vastaan. 3-1 isännille päättynyt ottelu oli melko tasainen vaikkakin hienoisesti Santan hallintaa. Kaksi Santan kolmesta maalista tuli harmittavista lipsahduksista ja omista paikoista maaliin onnistui pallon toimittamaan vain Sampo Pikkuhookana.

Toisessa ottelussa vastaan asettui RoPS 07. Vaikka vastustajat olivat suurimmaksi osaksi SoPan poikia hieman pienikokoisempia ottelu oli todella fyysinen ja tunteetkin hieman kuohahtivat ottelun lopulla. Vastustajan hienosta pallonsiirtelystä huolimatta SoPa onnistui fyysisyydellään ja yksilöosaamisellaan viemään ottelun niukasti 3-2. Maaleista vastasivat Sampo (x2) ja Veeti Mäki, joka taisteli voittomaalin sisään maaliviivalta.

Kolmas ottelu oli SoPalta ehdottomasti selkeintä peliä. Omaa pelipaikkaa ei hukattu ja palloa pelattiin välissä lyhyillä syötöillä maltilla eteenpäin. Aikaisempi päätön koheltaminen vaihtui hyviin pallottomiin liikeisiin ja oikein ajoitettuihin syöttöihin. Pitkään johtoasemassa ollut SoPa joutui kuitenkin tyytymään tasapeliin RoPSin tasoittaessa ottelun lopulla kulman jälkitilanteesta. SoPan maalintekijät ottelussa Veeti Tanhua ja Juuso Tapaninen. Esityöt maaleihin tekivät hyvät ottelut puolustuksessa pelanneet Jere Peltonen ja Sampo Pikkuhookana.

Viimeiseen otteluun vaihdettiin hieman pelipaikkoja ja vastustaja rokotti alussa nopeasti 2-0 tilanteeseen SoPan pelatessa hetken alusta vajaalla ennekuin pojat hoksasivat että kaikki pelipaikat eivät ole täytettyinä. Tämänkin jälkeen SoPalla oli vaikeuskia saada pelirytmistä kiinni ja vastustaja hallitsi peliä suurimman osan ajasta. Toisen puoliajan alussa SoPa sai pelin hetkeksi hallintaan mutta maalit jäivät valitettavasti tekemättä. Lopulta KePS koulutti SoPaa 6-0.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista