2
SYY
12.00
F 08, Kemijärven turnaus

SoPa T08 - KP-55 2  

Kemijärvi, kenttä 2

SoPa F08-joukkue päätti kautensa Kemijärvelle

Kutsun saaneina SoPan F08-junnut matkasivat lauantaina pelaamaan kautensa viimeistä turnausta Kemijärvelle. Myös ”isovelijoukkue” eli SoPan E-junnut pelasivat Kemijärvellä pari ottelua, heillä tosin kausi jatkuu vielä pidemmälle syksyyn.


SoPa F08- ja E06-joukkueet yhteiskuvassa iloisina hyvin onnistuneen pelipäivän päätteeksi.

Otteluohjelmaan oli merkitty kaikkiaan kuusi ottelua: SoPan tytöt ja kaksi poikien joukkuetta vastaan KP-55:n kaksi joukkuetta. Otteluiden välissä SoPan joukkueet pelailivat kyllä toisiaankin vastaan, ihan vain pelivireen ylläpitämiseksi ja huimapäisimmät kävivät kiikkumassa vanhassa mäkihyppytornissa, sellaista nähtävyyttähän ei Sodankylästä löydykään.


Pelipaikka mäkihyppytornin korkeuksista katsottuna.

Ruuhkaa hyppytornissa.

Keli oli Kemijärvellä mitä mainioin, kuin tilattuna saatiin pelipäiväksi kuulas syyspäivä, ei liian kuuma muttei kylmäkään. Hyvässä hengessä pelattiin tiukkoja pelejä, vaikka osassa kyllä maaliero repsahtikin lopuksi melkoisen isoksi. Jos verrataan alkukauden harjoituspelipäivään, jolloin kemijärviläiset tulivat Sodankylään vierailulle, niin molempien joukkueiden peli on ottanut suuria harppauksia eteenpäin kesän aikana. Ilo oli seurata hienojen yksilösuoritusten ohella parantunutta joukkuepeliä, jossa syötöt onnistuivat ja kaverillekin annettiin tilaa ja aikaa tehdä omia ratkaisuja.


Aamulliset lämmittelyt. The Walking Dead heräsivät eloon, kun pelit pyörähtivät käyntiin.

Nämä action-kuvat otti Antti Tervo.

Kulmapotkukuvio tuotti tulosta.

Tytöt vauhdissa.

Sivuheitosta pallo haltuun.

Tähän harjoitusturnaukseen oli oikein hyvä päättää melko ottelurikas kausi. Alla hieman tilastoa joukkueen treeneistä ja otteluista. Treenit jatkuvat ulkosalla vielä jonkin aikaa, kun kelejäkin kerran on. Päättäjäiset pidetään kuun loppupuolella ja sitten siirrytään sisätiloihin, meidän oma vuoro (futsal ym.) alkaa pyöriä sitten sunnuntaisin klo 14.30-16 Liikuntahallilla.

JALKAPALLO

v.2017

F08 joukkueraportti

Henkilöyhteenveto

Harjoitusyhteenveto

Otteluyhteenveto

Pelaaja (Omia)

35

Harjoituksia

29

Otteluita

51

Ylläpitäjä

2

Harjoitusten kesto

2175min

36.3h

Voittoja

26

Joukkueenjohtaja

1

Osallistujamäärä

656

64.63%

Tappioita

23

Rahastonhoitaja

1

Tasapelejä

2

Valmentaja

2

Tehdyt maalit

167

Päästetyt maalit

128

Maaliero

39


SoPa!!! tsemppihuuto kajahti päivänpäätteeksi.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista