SoPa P06 aloitti kauden Rovaniemen keskuskentällä
Julkaistu: 24.04.2017 00.00

SoPa P06 aloitti kauden Rovaniemen keskuskentällä

Sodankylän Pallon P06 joukkueen juniorit ottivat varaslähdön kauteen ja pääsivät jo hieman kokeilemaan miltä se nurmi nappisten alla tuntuu, vaikka kotikentällä lunta on vielä riittämiin. Joukkue kutsuttiin sunnuntaina 23.4. pelaamaan harjoitusottelua paikallisjoukkue Santa Clausia vastaan Rovaniemen keskukentälle

Lunta oli Rovaniemenkin viheriön laidalla ja saatiinpa peli tiimellyksessä kokea pieni lumipyrykin. Poikia ei kylmyys kuitenkaan kangistanut, kun pitkästä aikaa päästiin ulos nurmelle juoksemaan. Ottelu sujui Sopan pojilta mallikkaasti. Ennen ottelua sovittiin, että tuloksella ei ole merkitystä, mutta maaleja laskemattakin kävi selväksi, että tällä kertaa sodankyläläiset olivat selvästi niskan päällä. Valmentajaa ilahdutti erityisesti järkevä ja maltillinen puolustuspelaaminen, ennakkoluuloton haastaminen laidoilla ja muutama silmiähivelevä syöttökombinaatio.

Tästä on hyvä lähteä uuteen kauteen katsomaan mitä tuleman pitää, sillä SoPan P06 lähtee tänä vuonna pelaamaan perinteisen revontulicupin lisäksi Pohjois-Suomen E11-piirisarjaa. Kalentereihin kannattaa jo laittaa muistiin 9.9., kun pojat pelaavat kotikentällä. Toki tätä ennen ehditään pelaamaan palloa Kempeleessäkin asti.

Seuran uusimmat